تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام شجاع: به‌دنبال تشکیل یک تیم خوب از دل مسابقات جام شهر هستیم خاموشی ادامه‌دار چراغ کشتی لیست کارتال در کشوی درویش خاک می‌خورد | اردوی ترکیه هم قطعی نیست اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت‌نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است
سرخط خبرها

نتایج هفته پایانی و جدول نهایی لیگ برتر نوزدهم| خداحافظی تلخ استان بوشهر با لیگ برتر

  • کد خبر: ۳۹۸۵۱
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
نتایج هفته پایانی و جدول نهایی لیگ برتر نوزدهم| خداحافظی تلخ استان بوشهر با لیگ برتر
در پایان لیگ نوزدهم، هر دو نماینده استان بوشهر سقوط کردند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال، جام خلیج فارس، هشت دیدار به صورت همزمان برگزار شد و در نهایت این دو نماینده استان بوشهر بودند که با لیگ برتر خداحافظی کردند. شاهین که سقوطش هفته قبل مسجل شده بود، امشب در دیداری تشریفاتی برابر استقلال گلباران شد و با نتیجه ۴ بر ۱ شکست خورد.

پرسپولیس که قهرمانی خود را از هفته‌ها قبل قطعی کرده بود، امشب در جدالی تشریفاتی به مصاف سایپا رفت و ۳ بر صفر پیروز شد.

فولاد در خانه مقابل تراکتور پیروز شد و توانست به رتبه سوم دست یابد تا سال آینده فوتبال خوزستان هم در آسیا نماینده داشته باشد.

پارس جنوبی جم در مسجدسلیمان به مصاف نفت این شهر رفت و در نهایت با یک گل شکست خورد تا راهی لیگ یک شود. با توجه به مشکلات مالی تیم‌های نفتی، بعید است که پارس بتواند دوباره رنگ لیگ برتر را ببیند.

سپاهان در ادامه نتایج ضعیف خود، با تکسیرا هم نتوانست آسیایی شود و در پایان لیگ نوزدهم، بزرگ‌ترین شکست خورده رقابت‌ها لقب گرفت. سپاهان در جام حذفی هم حذف شده و قطعا آسیا را از دست رفته می‌بیند.

گل گهر که تا پیش از اضافه شدن مجتبی سرآسیایی به کادرفنی خود در رده پانزدهم جدول قرار داشت، با حضور این مربی مشهدی به عنوان دستیار جلالی از ۱۸ امتیاز ممکنه، صاحب ۱۴ امتیاز شد و در لیگ برتر ماندنی شد. گل گهر امشب هم توانست ۳ بر ۲ ذوب را در اصفهان شکست دهد.

شهرخودرو در زمان حضور سراسیایی در این تیم نیز در کورس مدعیان کسب سهمیه اسیایی قرار داشت، اما این تیم پس از پیروزی برابر گل گهر با استعفای سرآسیایی روبه‌رو شد و از مدار پیروزی خارج شد. شهرخودرو بدون سرآسیایی هیچگاه طعم برد را نچشید.

ماشین سازی توانست در دیدار خانگی مقابل نفت آبادان با یک گل پیروز شود و حکم بقای خود را امضا نماید.

شهرخودرو در آخرین هفته هم با سهراب بختیاری زاده رنگ برد را ندید و با تساوی خانگی مقابل نساجی متوقف شد. شهرخودرو از وقتی با استعفای سرآسیایی موافقت کرد، مزه پیروزی را نچشید.

جدول لیگ برتر

نتایج هفته پایانی و جدول نهایی لیگ برتر نوزدهم| خداحافظی تلخ استان بوشهر با لیگ برتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->