سقوط تیم‌های پایه استقلال در فصل قهرمانی‌های پرسپولیس ماشاریپوف به بوژوویچ: آماده‌ام انتقادات دوباره از نکونام بعد از گلزنی یامگا وزیر ورزش و جوانان در مشهد: تصمیمی برای تغییر متولی ورزش استان نگرفته‌ایم | مطالبه مشهدی‌ها برای داشتن تیم، درست است + فیلم رزمی‌کار مشهدی رکورد گینس را شکست + ویدیو توافق استقلال با بازیکن ذوب آهن ملوان، حریف مورد علاقه پرسپولیس در یک دهه گذشته مشاجره لفظی مدیرعامل ذوب با شاگردان ربیعی حسرت شدید کارتال در تمرین پرسپولیس حادثه آتش سوزی برای حمیدرضا طاهرخانی هافبک پرسپولیسی ذوب آهن ۲۰ بوکسور در اردوی تیم ملی واکنش تفتیان به رکورد زاهدی در ژاپن + عکس بازگشت آرمین سهرابیان به قلب دفاع بازگشت میتروویچ به تمرینات الهلال پیولی، گزینه یووه شد تاریخ بازی معوقه استقلال و تراکتور تعیین شد تاریخ و ساعت بازی هوادار و شمس‌آذر | فینال فانوس‌به‌دستان تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر | حمله به صدر سفر وزیر ورزش و جوانان به مشهد
سرخط خبرها

نتایج هفته پایانی و جدول نهایی لیگ برتر نوزدهم| خداحافظی تلخ استان بوشهر با لیگ برتر

  • کد خبر: ۳۹۸۵۱
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
نتایج هفته پایانی و جدول نهایی لیگ برتر نوزدهم| خداحافظی تلخ استان بوشهر با لیگ برتر
در پایان لیگ نوزدهم، هر دو نماینده استان بوشهر سقوط کردند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال، جام خلیج فارس، هشت دیدار به صورت همزمان برگزار شد و در نهایت این دو نماینده استان بوشهر بودند که با لیگ برتر خداحافظی کردند. شاهین که سقوطش هفته قبل مسجل شده بود، امشب در دیداری تشریفاتی برابر استقلال گلباران شد و با نتیجه ۴ بر ۱ شکست خورد.

پرسپولیس که قهرمانی خود را از هفته‌ها قبل قطعی کرده بود، امشب در جدالی تشریفاتی به مصاف سایپا رفت و ۳ بر صفر پیروز شد.

فولاد در خانه مقابل تراکتور پیروز شد و توانست به رتبه سوم دست یابد تا سال آینده فوتبال خوزستان هم در آسیا نماینده داشته باشد.

پارس جنوبی جم در مسجدسلیمان به مصاف نفت این شهر رفت و در نهایت با یک گل شکست خورد تا راهی لیگ یک شود. با توجه به مشکلات مالی تیم‌های نفتی، بعید است که پارس بتواند دوباره رنگ لیگ برتر را ببیند.

سپاهان در ادامه نتایج ضعیف خود، با تکسیرا هم نتوانست آسیایی شود و در پایان لیگ نوزدهم، بزرگ‌ترین شکست خورده رقابت‌ها لقب گرفت. سپاهان در جام حذفی هم حذف شده و قطعا آسیا را از دست رفته می‌بیند.

گل گهر که تا پیش از اضافه شدن مجتبی سرآسیایی به کادرفنی خود در رده پانزدهم جدول قرار داشت، با حضور این مربی مشهدی به عنوان دستیار جلالی از ۱۸ امتیاز ممکنه، صاحب ۱۴ امتیاز شد و در لیگ برتر ماندنی شد. گل گهر امشب هم توانست ۳ بر ۲ ذوب را در اصفهان شکست دهد.

شهرخودرو در زمان حضور سراسیایی در این تیم نیز در کورس مدعیان کسب سهمیه اسیایی قرار داشت، اما این تیم پس از پیروزی برابر گل گهر با استعفای سرآسیایی روبه‌رو شد و از مدار پیروزی خارج شد. شهرخودرو بدون سرآسیایی هیچگاه طعم برد را نچشید.

ماشین سازی توانست در دیدار خانگی مقابل نفت آبادان با یک گل پیروز شود و حکم بقای خود را امضا نماید.

شهرخودرو در آخرین هفته هم با سهراب بختیاری زاده رنگ برد را ندید و با تساوی خانگی مقابل نساجی متوقف شد. شهرخودرو از وقتی با استعفای سرآسیایی موافقت کرد، مزه پیروزی را نچشید.

جدول لیگ برتر

نتایج هفته پایانی و جدول نهایی لیگ برتر نوزدهم| خداحافظی تلخ استان بوشهر با لیگ برتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->